Express Yourself | losse workshop

Info

Begeleiding: 
Prem Mizza

Deze workshops zijn los te volgen en je bent zo vaak welkom als je wilt.

Info en aanmelden:

mizza@vrijuitzingen.nl

www.vrijuitzingen.nl

In de workshop Express Yourself begeleid Prem Mizza je naar de kracht en authenticiteit van je ware stem. Je spreekstem én je zangstem. 

Stembevrijden lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen of vrij kunt spreken. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen of vrij kunt spreken. Ik verheug me er enorm op om jou te ontmoeten in Wajid en samen je ware stem te bevrijden!

Reacties van deelnemers:

"De workshop heeft het effect van een bevrijding door leren lost te laten, perfectionisme achter me te laten en te leren luisteren naar anderen en mezelf. Dat zijn de korte termijneffecten, De effecten op lange termijn zijn wat gelukzaliger. Een niet beschrijven gevoel van diepere rust en ontspanning. Geen euforie maar wel de dag ingaan met een glimlach op mijn gezicht. Hoe Mizza het doet weet ik niet maar het voelt vertrouwd en veilig.”

 

"Vandaag bij Mizza een workshop stembevrijding gedaan. Erg bijzonder verschillende stadia te ervaren én ter afsluiting voelde ik me als een klein kind 'één en al verwondering."

 

"Mizza creëert met zijn humor en lichtheid, maar ook wijsheid en zorg, een prachtige ruimte om te ontdekken wat er diep in ons leeft & helpt dat naar buiten te brengen."

“Ik ben enorm dankbaar en blij met deze diepe, bevrijdende en verbindende ervaring – met mezelf, met elkaar en met het leven. Met jouw persoonlijkheid, kundigheid en toewijding creëer je een veilige, uitnodigende plek om te ontdekken, voelen, uiten en delen.”

“Ik bewonder jouw integriteit, jouw gevoel voor timing en jouw vermogen om mensen te begeleiden (met zang en gitaar) tot het diepe voelen dat in de workshops te voelen is! Ben blij verrast zoveel te mogen ervaren in zo’n korte tijd, van de anderen en van mezelf.”

“Super spannend natuurlijk om in al je kwetsbaarheid voor de groep te gaan staan maar je weet zo een veiligheid te creëren, samen met de groep, dat die drempel makkelijker te nemen is. Dat er alle ruimte is om wat er diep van binnen, bewust of onbewust, geuit wil worden te kunnen uiten!”

“De aanwijzingen om te voelen en dit ook in geluid en zang naar buiten te brengen zijn heel helder. De sfeer is vertrouwd en daardoor kon ik de uitdaging ook uitvoeren om te zingen wat in mij leeft. “

“De 4 workshops stembevrijding die ik bij jou heb gevolgd brachten telkens een andere ervaring en ik heb het gevoel dat het momenteel nog doorwerkt in mij. Je eigen openheid was toonaangevend.”