Massage Beginners cursus | 5 avonden

Info

Begeleiding: 
OMB Academie

Voor meer cursussen, workshops ga naar de:

Massage Website

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtvol toepassen van onder meer strijkingen, knedingen en fricties geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de lessen worden de massagetechnieken eerst voorgedaan inclusief een duidelijke toelichting. Vervolgens oefen je de massagetechnieken op een medecursist en daarna oefent deze cursist op jou. Zo ervaar je ook zelf hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je enige theorie over het masseren en wat daarbij van belang is.

Bij elke massagecursus krijg je een account in een online leeromgeving. Hierin vind je onder meer de full color handleiding, met de beschrijvingen van alle technieken die aan bod zijn gekomen. Na het volgen van de volledige cursus wordt een certificaat van deelname uitgereikt.