Basiscursus Sjamanisme

Info

Begeleiding: 
Jos Kester

Overige data 21, 28 mei en 2 juli.

 

Informatie/aanmelden: 

info@joskester.com 

06-54765566

Website

Vier dinsdagavonden met magie, schoonheid, verbinding, passie, creatie en dans

Tijdens die avonden ga je trancereizen, contact maken met je voorouders, met klank werken, het medicijnwiel lopen. Het gaat om je hart – uit je hoofd. Het gaat om jou, ons de wereld. 

Naast de dans (we openen iedere avond met dansen) zijn er ook deelrondes. Ervaren is belangrijk en, vinden wij, essentieel om patronen te doorbreken. Zo zullen het geluid van de drum, je voorouders, je stem en het levenswiel je helpen je te openen en je te verwonderen dat er werelden achter werelden bestaan. Ze uit jou ontstaan, je daar ontmoetingen hebt, je elkaar ontmoet. Je zult de kracht van je stem ontdekken en jouw weg in het levenswiel lopen. Als je je ervoor wilt openstellen is het mogelijk in vier avonden te ontdekken dat we van de hemel en de aarde zijn.

Sjamanisme is een woord. Wat sjamanisme feitelijk inhoudt is dat het een levenshouding is. De weg van de sjamaan is de weg van het hart. Op deze weg kun je helderheid krijgen over je eigen levensweg en bestemming in dit leven. Het is ontdekken hoe je met de wereld waarin we leven kunt omgaan. Een wereld die snel aan het veranderen is. De avonden zullen je behulpzaam zijn om daar anders mee om te gaan en je een open kijk bieden op het leven om je heen.