Op adem komen met live muziek

Info

Begeleiding: 
Edith Mosch & muzikale begeleiding Margo Huibers.
Datum: 
Fri 05/07 14:00 to 16:30
Fri 02/08 14:00 to 16:30
Fri 06/09 14:00 to 16:30

Meer info over Edith en Margo:

https://zijn.org/wie-zijn-wij

 

Ademen is leven; leven is voelen. Voelen dat jij er bént, dat je bestaat.

Het eerste wat we doen als we geboren worden is ademhalen. We vullen onze longen met lucht, met zuurstof. Daarmee komen we tot leven. We voelen ons lichaam en onze gevoelens en emoties. Echter, wanneer we in de loop van ons leven pijnlijke of angstige gebeurtenissen meemaken, zetten we de emoties letterlijk vast in ons lichaam. Ze vinden geen natuurlijke uitweg, omdat bijvoorbeeld de situatie niet veilig is. We krijgen een oppervlakkige ademhaling en onze spieren kunnen verkrampen.

Wat een ademsessie kan bieden is door verbonden ademhalingstechniek je in contact te brengen met die gebieden waar de energie stagneert of waar je ongemakkelijke of pijnlijke plekken in je lichaam ervaart. Door daar helemaal bij aanwezig te zijn, er rustig doorheen te ademen, te ervaren dat je nu wel veilig bent, kan de vastzittende emotie of het ongemakkelijke gevoel moeiteloos oplossen. Waarschijnlijk zul je opluchting voelen en weer meer ruimte ervaren.

De verbonden ademhalingstechniek is een zeer effectieve healing methode. Een mooie manier om weer in contact met je lichaam en de diepste kern van jezelf te komen.

Een ademsessie is niet alleen bedoeld voor mensen met blokkades of trauma’s. Een ademsessie kan ook goed doen als je merkt dat je wat stress hebt opgelopen omdat je het druk had met van alles en nog wat. Of als je bijvoorbeeld iemand bent die eerder aan de ander denkt dan aan jezelf en je voelt je wat vermoeid daardoor. Kortom, als je toe bent aan tijd voor jou alleen. Letterlijk weer op adem komen.

Voor meer info klik hier.