Pure Dance | Vijf Ritmes

Info

Begeleiding: 
Saryo van Lakerveld
Datum: 
Wed 28/02 19:30 to 21:45

Avonden gaan door t/m 10 juli en in ieder geval tot en met mei in Wajid. Mogelijk gaat Wajid in juni dicht in verband met opknap activiteiten.

 

Info en aanmelden:

saryo-eva.nl

06 481 52 072

Promotie film: 

https://youtu.be/c6Hp10Q1LLw

Wekelijkse Inloop Lessen 

Pure Dance is de naam van mijn Vijf Ritmes Dans avonden. De Vijf Ritmes is een Dynamische, Barefoot dans die beweegt met Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte. Het bouwt zich langzaam op naar een hoogtepunt om daarna weer rustig uit te vloeien in Stilte. Het is toegankelijk voor iedereen, omdat het werkt met je essentie en niet de vorm

In de bijna 25 jaar dat ik lesgeef in de verschillende vormen van Conscious Dance, heeft mijn dans zich ontwikkelt naar een eigen vorm. Het kreeg de naam Pure Dance, omdat de essentie van de dans is dat we onze puurheid vinden en toe kunnen laten en dat deze puurheid zich steeds meer kan manifesteren in ons leven.

De dansvloer is niet zo verschillend van ons dagelijks leven en daardoor kunnen we de dans in ons leven brengen en ons leven op de dansvloer. De dans is een manifestatie van wie we zijn en het brengt ons in contact met hogere frequenties.

Onze wekelijkse avonden in Den Haag, Rotterdam en Delft, maar ook onze dansen in de natuur en dansen op het strand, worden Pure Dance genoemd. Het zijn laagdrempelige dansmomenten die voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt meer lezen op www.saryo-eva.nl.

Tijdens de Pure Dance avonden worden de lessen begeleid, om dieper te kunnen gaan in de dans. Het motiveert je, stimuleert je en laat kanten van jezelf naar boven komen die je misschien niet had verwacht. Het brengt de energie naar een hoger plan en daardoor kom je los van je bekende verhaal en vaste patronen.

Saryo & Eva

5Rhythms, Open Floor, Ecstatic Dance