AUM meditation

Info

Begeleiding: 
De AUM wordt begeleid door speciaal opgeleide trainers.
Kosten: 

€ 25

Datum: 
Fri 30/09 19:30 to 23:30

19.15 uur aanwezig.

Start om 19.30 uur.

Nieuwkomers zijn er 18.45 uur!

De begeleiders komen uit Brabant. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat het niet door.

 

Meer informatie en/of aanmelden:

www.aum.nl

info@aum.nl

a social meditation by Veeresh

Een heerlijke sensuele AUM. Voel je liefde en laat haar vrij. Voel je vrijheid en je leeft je lijf. Voel je lijf en je sensualiteit ontwaakt. Dans je sensualiteit en je bloesemt. Omhels jezelf, iemand anders, laat je omhelzen.

AUM is Actief, Uniek Mediteren. Als je denkt dat mediteren gaat over stil en rustig worden, dat heb je nog nooit een AUM meegemaakt. Ja, aan het einde, als alle emoties langsgekomen zijn en tevreden op de grond zit of je reisgenoten bedankt. Dat zijn momenten die je bijblijven en waardoor je terug blijft komen.
Het is een reis waarin je de kans krijgt om de totaliteit van het leven te ervaren. Je geeft uiting aan je verdriet, boosheid, gekte en vreugde waardoor je je vrijer maakt van innerlijke spanningen en stress. Uit je hoofd en in je lijf! Het opent je hart! AUM is een plek waar je ongegeneerd los kunt gaan in een veilige omgeving. Waar anders kun je met en tegen anderen schreeuwen, gek doen, verdrietig zijn? Waar anders kun je ontladen wat je hebt opgespaard, zonder een ander te schaden?

Kom ervaar het zelf!

Neem mee: gemakkelijke losse kleding, flesje water, enkele schone T-shirts (om te verwisselen tijdens de Aum) handdoek, evt. oordoppen en sport bh.

See also: AUM meditation by Vereesh, Humaniversity