Massage voor Beginners - weekend

Info

Begeleiding: 
OMB Academie
Datum: 
Sat 22/01 10:00 to Sun 23/01 17:00

Voor meer cursussen, workshops ga naar de:

Massage Website

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtvol toepassen van onder meer strijkingen, knedingen en fricties geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de lessen worden de massagetechnieken eerst voorgedaan inclusief een duidelijke toelichting. Vervolgens oefen je de massagetechnieken op een medecursist en daarna oefent deze cursist op jou. Zo ervaar je ook zelf hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je enige theorie over het masseren en wat daarbij van belang is.

Bij elke massagecursus krijg je een handleiding met de beschrijvingen van alle massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Ook krijg je een flesje massageolie cadeau om thuis meteen mee aan de slag te gaan. Na afloop van de massagecursus wordt een certificaat uitgereikt.