Je eigen wijze weg 1 | kennismaking

Info

Begeleiding: 
Sarojini Gobets

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die uit een aantal workshops bestaat over het innerlijke kind. De training wordt door deskundige trainers in verschillende plaatsen in Nederland en België gegeven.

Je eigen wijze weg is een training die je leert je beperkende overtuigingen over jezelf en over het leven te ontdekken en te transformeren.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor je volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van de Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek dat door Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg geschreven is en de basis vormt voor deze training.

"Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden."