Massage Vervolg - cursus / 5x

Info

Begeleiding: 
Anneke Slijfer

Voor meer cursussen, workshops ga naar de:

Massage Website

Vervolgcursus masseren

Heb jij de basiscursus masseren afgerond en wil je graag nog meer massagetechnieken leren? Kom dan naar de vervolgcursus masseren. Deze cursus bieden wij regelmatig aan, zodat wij je kunnen helpen met je verdere ontwikkeling op het gebied van masseren.

Tijdens deze vervolgcursus gaan wij verder de diepte in en gaan weer iets verder in op spierknopen en dus komen ook de stevigere technieken aanbod. Kan je het je voorstellen: ontspanningstechnieken met je elleboog? Of wat dacht je van masseren met je onderarmen. Dat geeft een hele andere beleving en niet alleen voor de ontvanger van de massage.

Gedurende de vervolgcursus masseren komt alleen de achterkant van het lijf aan bod. Wij leren je meer dan 55 nieuwe massage technieken die je kan toepassen gedurende een ontspanningsmassage. De technieken zijn gemakkelijk in te bouwen in een massage gecombineerd met de technieken uit de eerder door jou gevolgde basiscursus masseren.

We hebben voor deze cursus bewust gekozen om meer technieken aan te bieden om de achterkant van het lijf, omdat hier vaak om gevraagd werd. Rug en schouders masseren blijkt bij veel mensen favoriet te zijn en is ook laagdrempelig om te doen. Massage van de benen is erg gewild bij mensen die beensporten doen, zoals hardlopen.

Omdat de technieken uit de basiscursus na verloop van tijd als “steeds weer hetzelfde” gaan voelen, gaan we er voor zorgen dat je veel meer kunt variëren. Ook leer je om iets meer klachtgericht te werken doordat je ook stevigere technieken leert. Je kan zonder je handen te overbelasten meer druk geven en juist op die spieren die daar bij veel mensen het meest om vragen.

Heb je interesse in deze cursus en wil je er alles over te weten komen?
Lees dan vooral verder door hier te klikken.