Klankschalenconcert & chanting

Info

Begeleiding: 
Levina Devi
Kosten: 

€ 14 incl. thee (minima en ooievaarspashouders €10)

Aanmelden vanwege Corona noodzakelijk: 

infolevinadevi@gmail.com  (ook voor evt. vragen) of 06-26636905

Luisteren en klinken

Een diepgaande meditatie met een passief en een actief deel:

Het eerste deel van de meditatie is het chanten, het repeterend zingen van een aantal eenvoudige Indiase mantra’s. De mantra’s zijn heel oude, geladen klanken, waardoor je in contact komt met specifieke helende energieën. We beginnen met het zingen van de welbekende klank Aum, dat volgens de oude Indiase geschriften het heilige geluid, de grondtoon is van het universum; het geluid van het goddelijke bewustzijn dat alles doordringt en in feite is.

Dit is een eenvoudige maar zeer krachtige techniek om je zelf (opnieuw) af te stemmen op het veld van oneindig bewustzijn, liefde, licht en wijsheid dat zowel in jezelf is als om je heen.

Daarna volgt een meditatief klankschalenconcert, waarbij je lekker ontspannen kunt liggen en je mee kunt laten voeren. De klanken van de 'singing bowls' werken op een heel natuurlijke manier helend en harmoniserend op lichaam en ziel.

We houden uiteraard rekening met de Coronamaatregelen en verwachten ook eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Bij aanmelding kan ik je de praktische regels desgewenst toezenden.