Ont-dek je Zelf

Info

Begeleiding: 
Mizza
Kosten: 

donatie

Datum: 
Thu 21/12 20:00 to 22:00

aanmelden is niet nodig, op tijd komen wel

Deze twee-wekelijkse avonden gaan helemaal over jou. Over wie of wat je werkelijk bent; je zuivere staat van zijn.

Een samen-Zijn voor iedereen die het pad van bewustwording bewandelt, ieder op zijn of haar unieke wijze.

Met Osho's Boek der Geheimen als leidraad, gaan we via verschillende meditatie-technieken steeds opnieuw naar de zelfde plek: je ware Zelf.

Geen omwegen, maar directe ervaring. Je zult verrast zijn hoe eenvoudig het eigenlijk is om jezelf te ervaren als pure vrede, pure liefde, puur bewustzijn.

Osho over het Boek der Geheimen: "Ze zijn compleet zoals ze zijn – honderd twaalf technieken. Ze bevatten alle mogelijkheden die er zijn om de mind te zuiveren, om de mind te overstijgen. Aan Shiva’s honderd twaalf technieken kan er niet één worden toegevoegd. En dan te bedenken dat dit boek Vigyana Bhairava Tantra, vijfduizend jaar oud is! Deze honderd twaalf meditatietechnieken vormen de complete wetenschap voor de transformatie van de mind."

Over het programma:

Ontdek je welke techniek uit het Boek der Geheimen voor jou het best werkt, om je Zelf te ervaren. Ook onderzoek- en ontdek je hoe je om kunt gaan met uitdagingen en obstakels op het padloze pad. Denk aan onderwerpen als "Hoe blijf ik in deze staat van bewustzijn, want ik lijk er steeds weer uit te vallen?" of “Hoe leef ik dit in de gewone wereld?” Want dat laatste is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat.

Mizza woont en werkt in Wajid, waar hij workshops, retreats en festivals organiseert. Hij laat zich daarbij inspireren door Osho, Sri Nissargadatta Maharaj, Mooji, Rupert Spira en Eckhart Tolle. Naast zijn werk in Wajid is hij mede-organisator van van het jaarlijkse  Rise•UP zomerfestival, voorheen het OpenUP zomerfestival.

Aanmelden: 
niet nodig