Ont-dek je Zelf XL | Weekend Retreat

Info

Begeleiding: 
Mizza, Freddy Xensy, Jarina Mahina en Sonja Mantje Lendinez
Kosten: 

€235 inclusief koffie, thee, twee keer ontbijt en drie keer lunch.

Reserveer voor het retreat:

mizza@wajid.nl

Dit weekend gaat helemaal over jou. Over wie of wat je werkelijk bent; je zuivere staat van zijn.

Een weekend-retreat voor iedereen die het pad van bewustwording bewandelt, ieder op zijn of haar unieke wijze.

Met Osho's Boek der Geheimen als leidraad, gaan we via verschillende meditatie-technieken steeds opnieuw naar de zelfde plek: je ware Zelf.

Geen omwegen, maar directe ervaring. Je zult verrast zijn hoe eenvoudig het eigenlijk is om jezelf te ervaren als pure vrede, pure liefde, puur bewustzijn.

Osho over het Boek der Geheimen: "Ze zijn compleet zoals ze zijn – honderd twaalf technieken. Ze bevatten alle mogelijkheden die er zijn om de mind te zuiveren, om de mind te overstijgen. Aan Shiva’s honderd twaalf technieken kan er niet één worden toegevoegd. En dan te bedenken dat dit boek Vigyana Bhairava Tantra, vijfduizend jaar oud is! Deze honderd twaalf meditatietechnieken vormen de complete wetenschap voor de transformatie van de mind."

Over het programma:

In individuele- en groepssessies ontdek je welke techniek uit het Boek der Geheimen voor jou het best werkt, om je Zelf te ervaren. Ook onderzoek- en ontdek je hoe je om kunt gaan met uitdagingen en obstakels op het padloze pad. Denk aan onderwerpen als "Hoe blijf ik in deze staat van bewustzijn, want ik lijk er steeds weer uit te vallen?" of “Hoe leef ik dit in de gewone wereld?” Want dat laatste is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat.

Op vrijdag- en zaterdag avond maken we een innerlijke droomreis, een Inner Dreaming Sound Journey. De Sound Journey brengt de woordentaal van je hoofd en de beeldentaal van je ziel bij elkaar. Via bewuste afstemming tot ons onder- en bovenbewuste nodigen we onze droomwereld uit om zich in alle helderheid te uiten. 

Over het begeleidende team:

Mizza begeleid de meditatieve individuele- en groepssessies. Mizza woont en werkt in Wajid, waar hij workshops, retreats en festivals organiseert. Hij laat zich daarbij inspireren door Osho, Sri Nissargadatta Maharaj, Mooji, Rupert Spira en Eckhart Tolle. Naast zijn werk in Wajid is hij mede-organisator van van het jaarlijkse  Rise•UP zomerfestival, voorheen het OpenUP zomerfestival.

Freddy Xensy & Jarina Mahina van Natural Healings Amsterdam Forest begeleiden de Inner Dreaming Sound Journey. Met hun weldadige klankbaden waren zij één van hoogtepunten op de Wajid Paas- en Herfst festivals van afgelopen jaar.

Sonja Mantje Lendinez en Jarina Mahina houden de ruimtes energetisch schoon en verwennen je ook nog eens met verkwikkende én aardende ontbijten en lunches.

Je bent van harte welkom bij je Zelf! Mizza, Frederik, Jarina en Sonja

Programma

Vrijdag 8 september
09:00 welkom, koffie en thee
10:00 Quantum Light Breath
11:00 Boek der Geheimen eerste sessie
13:00 lunch
14:00 sharing
15:00 Bhakti Yoga (zingen met live muziek)
17:00 vrij / individuele sessies
19:30 Inner Dreaming Sound Journey (einde 22:00)

Zaterdag 9 september
08:00 Quantum Light Breath
09:00 ontbijt
10:30 Boek der Geheimen tweede sessie
13:00 lunch
14:00 vrij / individuele sessies / sharing
15:00 Boek der Geheimen derde sessie
17:00 Osho Kundalini meditatie
18:00 vrij / individuele sessies / sharing
20:15 Inner Dreaming Sound Journey (einde 22:45)

Zondag 10 september
08:00 Osho Nataraj Meditatie
09:00 ontbijt
10:30 Boek der Geheimen vierde sessie
13:00 lunch
14:00 vrij / individuele sessies / sharing
15:00 adem- en ontspanning sessie (einde 17:00)

Bijdrage, reserveren en contact.

Bijdrage voor 3 dagen: €235 inclusief koffie, thee, ontbijt en lunch. 

Voor het avond eten biedt onze buurt tal van leuke plekjes en winkeltjes. Overnachten raden we aan, maar is niet verplicht. Bijdrage daarvoor: €15 per nacht. 

Reserveer voor het retreat: mizza@wajid.nl

 

Aanmelden: 
ja, via mizza@wajid.nl