Je eigen wijze weg | deel 2 - cursus

Info

Begeleiding: 
Joëlle Bogaert en Sarojini Gobets

Overige data:

do.27 januari, zo. 6, do.10, za.19 & do.24 februari. 

Voor meer informatie mail naar Joëlle Bogaert
www.vijayayoga.com

De training Je Eigen Wijze Weg deel 2 is een speelse en verdiepende training over Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de verdieping gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en - vaak negatieve - overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 2 maak je nog meer kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert diepgaander onderzoeken hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit je hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van jouw eigen lichaam.

Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Je leert middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je innerlijk kind steeds meer bewust ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene. Werkelijk volwassen worden is namelijk een zoektocht naar wie je werkelijk bent, los van alle conditioneringen, rollen en overlevingsstrategieën. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Kiezen voor deze training, is kiezen voor de weg naar binnen, de weg naar contact met jezelf, en met wat jij werkelijk wilt.

Begeleid door Sarojini en Joëlle allebei Primal Rebirth Therapeut opgeleid door het Aumm instituut.
Voor meer informatie bel of mail naar Joëlle Bogaert
www.vijayayoga.com