Sound Healing Bath en lunch met Freddy & Jarina

Info

Begeleiding: 
Freddy Xensy en Jarina Mahina
Kosten: 

€35, inclusief lunch

Website: 

https://www.natural-healings.nl/

 

reserveren en info:

mizza@wajid.nl / 06-14292818

Het helende klankbad van Freddy Xensy en Jarina Mahina (Natural Healings) was één van de hoogtepunten van het afgelopen Wajid Paas Festival. Als symbolische opening van het nieuwe seizoen komen deze twee prachtige zielen opnieuw een heerlijk ontspannen droombad van klanken voor ons verzorgen, die met een heerlijke lunch wordt afgerond.

"Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'. Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen."

Het klankbad en de afsluitende lunch met Freddy Xensy & Jarina Mahina is op zondag 4 September van 10:00 tot 14:00 in de zolderzaal van Wajid.

bijdrage: €35, inclusief lunch

reserveren en info: mizza@wajid.nl / 06-14292818

website Natural Healings: https://www.natural-healings.nl/