Playful Intimacy

Info

Begeleiding: 
Kjell Doggen & Madelief de Graaf
Kosten: 

zie hiernaast

Datum: 
ma 27/05 19:30 - 23:00

Inloop vanaf 19:00 uur

 

Aanmelden:

pantrajourneys@gmail.com

 

Facebook

Een openende, speelse, uitdagende -en Intieme workshop door Kjell Doggen & Madelief de Graaf.

✻✻AANMELDEN VIA E-MAIL✻✻

WORKSHOP

Playful Intimacy is de tweede workshop in onze nieuwe Cycles in Relation-Ship(s) serie, welke door de Cycles in Relation-Ship(s) Intensive (29 & 30 Juni) zal worden afgesloten. Deze serie, inclusief de Intensive, focust zich op de cycli die je in relatie(s) met jezelf en je omgeving kunt ervaren. Waar mag leven aan worden gegeven? Wat mag sterven? Wat mag er, na het sterven, weer ontstaan? De serie laat je nog bewuster ervaren dat in relaties, de cycli uit de natuur terug te vinden zijn en hoe je hier met je schip (relation-ship, drager en vervoersmiddel van de relaties) in mee kunt reizen -en bewegen om zo een natuurlijker, puurder, opener -en liefdevoller leven te ervaren. Alle delen zijn ook los van elkaar te volgen en kunnen op die manier voor jou ook hun waarde hebben.

Deze workshop gaat over speelse expressie als tool, om Intimiteit te ervaren in de cycli die in relaties aanwezig zijn; met name “leven” en “dood”. Het openen tot het ervaren van intimiteit blijkt niet in ieder moment altijd even gemakkelijk te zijn. Als we in een levendige, weelderige fase zitten in relatie tot onszelf en de relatie met de ander(en), ontstaat het gevoel van intimiteit bijna als vanzelf. Maar, wanneer de dood en confrontatie om de hoek komen kijken, vormt het ervaren van intimiteit vaak een hele grote uitdaging. Tijdens deze avond nodigen wij jou uit om Intimiteit als een speelse dans te ervaren die we in alle cycle van het leven kunnen dansen, als we daar bereidwillig toe zijn. We bewegen vanuit de plek waarin we op dat moment met onszelf zijn, hoe dit in dat moment er dan ook uit mag zien. Om onszelf te openen voor de voortdurende dans met Intimiteit zullen we gebruik maken van meditatie, verschillende speelse expressievormen (dans, play, tantrische oefeningen, conscious relating, klank), spiegelwerk en radicale eerlijkheid. Er wordt voor het begin van de workshop gezamenlijk een veilige setting gecreëerd waarin we elkaars uitingen en grenzen zullen respecteren. Elke oefening is een uitnodiging waarin jij bepaalt wat voor jou wel of niet passend is.

We moedigen jou graag aan om een object, dat jij graag zou willen gebruiken in speelse oefeningen, naar deze workshop mee te nemen en om jezelf te kleden op een manier waarin jij je speels en vrij in voelt!

JOUW INVESTERING

Entree wordt bij binnenkomst in cash betaald (Pinnen is mogelijk in noodsituaties + 15cent). Omdat wij onze workshops toegankelijk willen houden, ook voor mensen die financieel minder bediend zijn, hebben wij de volgende ticket opties:

*Budget ticket: €25,- (dit ticket is enkel kostendekkend en bestemd voor studenten, diegene met een uitkering of zonder betaald werk en beginnende zzp'ers)

*Regulier ticket: €32,50 (voor diegene met een stabiele financiële situatie)

*Supporting ticket: €40,- (voor diegene met een zorgeloze financiële situatie. Met dit ticket maak je het voor ons mogelijk om budget tickets aan te bieden en support je ons extra in het delen van onze ervaringen, kennis en energie).

Voor deze avond maken wij investeringen: het huren van de ruimte, materiaalkosten en de voorbereidingstijd. Daarnaast begeleiden wij deze workshops vanuit liefde en vertrouwen in overvloed. Op deze wijze proberen we de avond voor iedereen mogelijk te maken.

WINKELHOEKJE

Voorgaand-en na -afloop van de workshop willen wij een aantal andere passies die we hebben graag met jullie delen. Het winkelhoekje zal bestaan uit een aantal, uit natuurlijke bronnen zelfgemaakte, tincturen en massage oliën, Liefwerk (geillustreerd door Madelief) postkaartjes en je kunt een Reiki behandeling van Kjell reserveren. De tincturen en massage oliën zijn gericht op groter lichaamsbewustzijn, zelfzorg en kunnen dienen als een fijne ondersteuning in practices met jezelf of met een partner. Alles kan contant of met Pin betalingen worden afgerekend.

AANMELDEN & PRAKTISCH

Je kunt je voor deze workshop aanmelden door een e-mail te sturen naar pantrajourneys@gmail.com met als onderwerp de naam van de workshop en als bericht jouw naam en de naam van een eventuele partner of bekende welke je graag wil meenemen. Na je aanmelding zetten we in het evenement jouw naam (of jullie namen) op de deelnemerslijst. Tot 1 dag van te voren is het mogelijk om je aan -en/of af te melden. De workshop vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers i.v.m. groepsoefeningen. De workshop heeft een max deelnemeraantal van 36 deelnemers.

Er zal gratis thee -en water aanwezig zijn.

WIE ZIJN WIJ?

Kjell en Madelief geven verschillende soorten verbindings -en tantra workshops zowel in Nederland als in andere Europese landen, waarin er via meditatie, dans, creativiteit, schaduwwerk, aanraking en conscious relating verbinding gemaakt wordt met jezelf en vervolgens de omgeving om jou heen.

Beiden hebben ze jaren ervaring met het coachen, ondersteunen en begeleiden van persoonlijke processen en zijn ze vanaf een jonge leeftijd betrokken in hun eigen persoonlijke en bewustzijns ontwikkeling. Vanuit verschillende holistische leringen zetten zij hun eigen krachten in, zowel gebundeld als los van elkaar, om anderen in hun bewustzijns ontwikkeling van safe spaces te voorzien.

AANKOMENDE EVENEMENTEN VAN PANTRA

× Cycles in Relation-Ship(s) Intensive (Zaterdag 29 & Zondag 30 Juni)

Wij zien er naar uit julle te mogen ontmoeten -en begroeten tijdens deze mooie avond ♥

Kjell & Madelief