Interactieve Lezing Familie Opstellingen

Info

Begeleiding: 
Modita van Zummeren
Kosten: 

€ 20 (incl.boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk')

Datum: 
vr 11/10 19:30 - 21:00

Graag vantevoren aanmelden:

info@genietenvanmeditatie.nl

telefonisch: 0638153942

In deze lezing leg ik het principe van familie opstellingen uit. Het is een vorm van werken waarbij je contact maakt met de 'grotere ziel' waar wij deel van uitmaken. Wij zijn vaak verstrikt met het lot van onze voorouders. Inzicht daarin kan ons bevrijden.

Ik zal vertellen over wat familie opstellingen kunnen doen bij het helen van depressie en psychosen. Ook komt aan de orde wat de achtergrond kan zijn van relatie problemen of moeilijkheden met het vinden van het voor jou juiste werk. 

Op deze avond kun je deelnemen aan een korte opstelling die de relatie met je moeder betreft. Dit is de belangrijkste relatie in je leven. Blokkades hierin zorgen dat je leven niet kan stromen.

Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bij deze lezing krijg je mijn boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk' kado. Het is een kostbaar boek, ook als je niet depressief bent. Er is een hoofdstuk gewijd aan familie opstellingen, en ook de Actieve Meditaties van Osho komen aan bod. Je kunt het boek ook kado doen aan iemand die depressief is.

Meer informatie en mijn blogs over familie opstellingen vind je op mijn website:

http://www.genietenvanmeditatie.nl/familie-opstellingen.html

Teksten over familie opstellingen vind je op mijn facebook pagina: familie opstellingen modita van zummeren: https://www.facebook.com/TaoHellinger/?modal=admin_todo_tour

Filmpje waarin ik iets uitleg over familie opstellingen:

https://youtu.be/wFlSTzEiX6A

Je bent van harte welkom!